Német nyelvű tábor: árnyjáték németül gyerekekkel

Kedves Szülők!

német nyelvtábor Gyermeke német nyelvi táborunkban játékosan, stresszmentesen gyakorolhatja, fejlesztheti német tudását anyanyelvi tanárok segítségével. Nem kell unalmas könyvek felett görnyednie és komplikált teszteket megoldani valamint a nyelvtannal bibelődnie.

A gyerekek különféle szituációkban használhatják a német nyelvet: barkácsolás, éneklés, sportolás, kirándulás, városnézés, stb. közben.

A programok és a foglalkozások során aktivizáljuk és fejlesztjük a gyermekek német nyelvi tudását.

A pozitív élmények, a kreatív tevékenységek segítik a gyermeki önkifejezést és nyelvi megnyilvánulásait.

német táborA foglalkozások németül folynak a gyermek érdeklődésének megfelelően.

A gyerekek meg tudják magukat értetni és sokat fejlődnek akkor is, ha a táborba érkezéskor csak alapvető nyelvtudással rendelkeznek.

A német tábort Esztergom-Kertvárosban az OKTÁV Továbbképző Központban tartjuk, ahol a foglalkozásokhoz megfelelő helységek, a sportoláshoz tornaterem és sportpálya biztosított. A szállás az OKTÁV HOTEL 3-4 ágyas szobáiban van.

játék a táborbanA központi témánk ebben az évben "A négy szín országa" Vierfarbenland" történet, amit árnyjátékban mutatunk majd be az érdeklődő szülőknek, testvéreknek pénteken délután a táborzáráskor. Az árnyjáték egy nagyon érdekes ősi bemutatási lehetőség, amely a gyermeki fantáziát, a koncentráló képességet, az emlékezetet, a kreatívitást, valamint a nyelvi készségeket erősen fejleszti. A táborunkat a 7-13 éves tanulóknak javasoljuk.

A tábor helye: Hotel OKTAV /Esztergom - Kertváros
Ideje: 2008. augusztus 10-15.
Korosztály: 7-13. év
Elhelyezés: 3-4 személyes szobákban, zuhanyzó, WC
Max. létszám: 40 fő
Részvételi díj: 45 000 Ft. amely a szállás, étkezés és a foglalkozások költségét tartalmazza.

árnyjáték gyerekekkelA részvételi díjat két részletben is be lehet fizetni. Az első részlet minimum 20.000 Ft, mely befizetésének igazolását a "Jelentkezési lap"-hoz kell csatolni (fénymásolat is megfelel), a fennmaradó rész (ami 25.000 Ft) befizetésének igazolását legkésőbb a turnus kezdetéig kell eljuttatni hozzánk.

2000 forintos kedvezményt biztosítunk az együtt jelentkező testvéreknek.

Minden olyan táborlakó után, aki egy már jelentkezett diákunk ajánlására érkezik hozzánk, 1000 forinttal jutalmazzuk az "ajanlót" tehát érdemes hozni a barátokat is!

Jelentkezési határidő: 2008 július. 25.

Jelentkezéseket csak írásban, e-mailen, faxon vagy levélben fogadunk el.Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.