Kunbaracsi Nyár!

kunbaracs táborok logójaEljött a 20. nyár amikor a kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló újra nyitja kapuit a táborozók előtt . Jelentkezhetsz egyénileg, de akár iskolai, vagy baráti csapatoddal is. Nálunk sok minden lehetséges!

Keress pénzt, miközben táborozol! Igen jól hallod! Hívd el barátaidat valamelyik nyári táborunkba, s minden barátod után kapsz 10 % kedvezményt. Ha elég ügyes vagy, és sikerül összeszednek 10 barátot, ismerőst, vagy anyu, apu munkatársának fiát, lányát, Te ingyen nyaralhatsz nálunk. Akit beszerveztél, annak mondd meg, hogy jelentkezési lapján hivatkozzon rád. Te pedig zsebeld be a jól megérdemelt jutalmad!

Kunbaracs tábor tábor udvar

Most lássuk táborainkat:
A táborok ára 29.900,-Ft / fő 7 nap 6 éjszakára, napi háromszori étkezéssel és programköltséggel. Ezen ár tartalmaz mindent az üdítődön és a fagyidon kívül. Az utazást egyénileg kell megoldani.
Táborainkat több altáborral együtt szervezzük így a szabadidő eltöltése változatosabb a különböző érdeklődésű gyerekek közös programjaival.

Közös programok:
  • ismerkedési est humoros közösségi játékokkal. Itt van mindjárt a Nyomorgó…. , vagy a Lucskos kismacska…?
  • minden délután sportvetélkedő pl. röplabda, méta, foci, ping-pong bajnokság, pókfoci…ha nagy a forróság a tábor medencéjében lehűtjük magunkat
  • esti programjaink: tréfás vetélkedők, karaoke, éjszakai kincsvadászat, tábortűz továbbá egy kicsit kézműveskedünk, kenyeret sütünk, és igen ritkán unatkozunk.
A nap többi részét csoportokban a szakmai altáborokban töltjük.

Altáboraink:

Lovastábor:

lovastábor

Amit nyújtunk: lovaglás fejenként napi 2 x 45 perc-1 óra, elméleti és gyakorlati lovas oktatás (futószáron, osztályban ,és tereplovaglás), szerszámismeret, szerszámápolás, lovak gondozása- így aztán naponta közel 6-8 óra a lovak közt telik el. Az adott turnus lovaglás-tudásának megfelelően tereplovaglás, carussel gyakorlatok, vagy ügyességi pályákkal színesítjük az oktatást. Lehetsz kezdő, vagy haladó –bátran jelentkezz! A maradék időben a többi altáborral együtt indulhat a felhőtlen szórakozás!

Gokarttábor

gokart tábor képeA száguldás élménye. Hobby gokartjaink élményekben gazdag kikapcsolódást nyújtanak a gyorsaság és a szabadság megszállottjainak. Mit jelent vajon hogy az ideális ív, kanyarodási pont, csúcspont stb. egy ovális betonpályán körözve, megtapasztalhatod, amit az elméleti oktatásokon hallottál. S ha már biztos a vezetéstechnikád pár nap után akadálypályát is építünk gumikból. Természetesen nem maradhat el a gokartok karbantartása sem, ezért most kell előszedni azt a ruhát, amit nagyon utálsz és ha anya végre nem tudja kimosni az olajfoltot, nem kell többet hordanod. A lovas csajok meg mind odalesznek az olajos szerkódtól, de azért a közös programokra neked is célszerű átöltözni!

gyerektáborÉs ha ezek közül semmi sem érdekel, de nem akarsz otthon punnyadni a szobában csak azért, mert anyuék nem tudnak szabadságot kivenni a közös időtöltésre mi egész nyárra kínálunk egy igazi pénztárcakímélő falusi nyaralást neked kötött programok nélkül. Bővebb információ a honlapunkon a nyári táborok menüpont alatt.

Csoportos igényeknek megfelelően szervezünk továbbá kézműves tábort ill. Lézerharcos kiképzőtábort gyerekeknek „Angyalbőrben-tábor” címmel.

Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.