Médiaajánlat

Hirdessen ezen az oldalon mindössze egyszeri 25.000 Ft + ÁFA áron az egész 2017-es tábori idényben!

Itt lehet önnek (alapítványának, cégének) is egy saját nyári táborát bemutató oldala. Maximum 1 videót, 6 képet, és szinte korlátlan mennyiségű szöveges információt helyezhet el az adott oldalon. Egy ilyen aloldalnak a költsége egy idényre mindössze egyszeri 25.000Ft  + ÁFA. Ezért egy rövid betekintést is megjelenítünk a főoldalunkon. Egy korábban megjelent oldalra példa: rajzos filmes tábor

A szponzorált oldalakon nincs semmilyen hirdetés megjelenítve az adott év augusztus végéig vagy a táborok tényleges utolsó kezdési dátumának vége elött!

Megéri hirdetni ezen az oldalon?

Önben is felmerülhet a fenti kérdés. Amit biztosan mondhatok, hogy 2012-ben a legkorábban jelentkezett táborhirdető oldalát több mint 3.000 ember látta. ez még 10 forint sincs látogatónként!
Ha Ön Google Adwords hirdetésből szeretett volna ennyi látogatót vonzani, akkor az kb. 7X annyiba került volna. Ezt onnan tudom, hogy kezelek egy ilyen hirdetési fiókot és ő 77 forint / kattintás áron vásárolta meg a látogatókat az oldalára tábor hirdetésre célzottan. A fentiekből kiderül, hogy igazán megérheti az oldalunkon megjelenni! Hirdessen nálunk Ön is!

Ha Önnek a teljes főoldalon szeretné elhelyezni a nyári táborról szóló anyagát, erre is van lehetőség. Ekkor az Ön tartalma kerül az oldal elejére, és a többiek kis bemutatkozói ez alá.
Mivel a főoldal garantálja a legtöbb látogatót, ezért ennek az ára egyszeri 100.000 Ft + ÁFA, ezért az összegért ebben az idényben fog fennmaradni a főoldalon a hirdetése.

Az alábbi sorokat egy partnerünk írta E-mailban, ő már több éve hirdet sikerrel az oldalunkon!

A hirdetést egyébként sokan olvassák, ez a visszajelzésekből kiderül. Nagyon szerencsés, hogy az első oldalon dobja ki a böngésző (nem tudom, hogy csinálják, de ez nem is tartozik rám).
Remélem még sokat hirdethetek az Önök oldalán.

Üdvözlettel: Hegedűs Tibor

Minden egyes tábor hirdetés az adott évben augusztus végéig biztosan fennmarad a honlapon. Maga a tábor leírása és a képek az adott év augusztusa után is fennmaradhatnak, de akkor a kapcsolati információkat már nem jelenítjük meg, valamint hirdetések fognak megjelenni az oldalon.

Ingyenes hirdetéseket NEM helyezünk el az oldalon.

Az oldalon történő hirdetésmegjelenítés lépései:

  1. Ön letölti, majd kinyomtatja a megrendelőlapot! A megrendelőlap letöltéséhez kattintson ide!
  2. A megrendelőlapot, személyes (céges) adatokkal kitöltve és aláírva (lepecsételve) visszajuttatja hozzánk szkennelve és e-mailba csatolva.
  3. Az adatok alapján számlát állítunk ki és annak másolatát elküldjük Önnek, ez alapján tud utalni.
  4. Miután az utalás beérkezett a bankszámlánkra az előzőleg, vagy ez után emailban átküldött szöveges és képi tartalmakat megjelenítjük a weboldalon és a számlát postázzuk az Ön részére.
  5. Az Ön tábor hirdetése elérhető a weboldal látogatói számára.

Amennyiben hirdetni szeretne ezen az oldalon, kerüljön velünk kapcsolatba!

E-mail: arpadd@gmail.com
Mobil: 06 (30) 965-8425Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.