NAPKÖZIS TÁBOR A JÉGPALOTÁBAN,
FOLYAMATOSAN A NYÁRI SZÜNETBEN!

Helyszíneink: Aquaworld + Jégpalota tábor
2012. június 18-tól heti turnusokban napközi tábort szervezünk.

aquaworld Budaperst légifelvétel ice center budapest
jégpalota logó

Aquaworld vízi élménypark minden nap délelőtt + egyéb sportolási lehetőségek állnak a gyerekek rendelkezésére: korcsolyázás, görkorcsolyázás, görhoki, floorball, foci, kosárlabda, tollaslabda, stb.

Általános tudnivalóink:
Táborainkat a Budapesti Jégpalota terültén, melynek címe: 1046 Budapest, Homoktövis u.1., szervezzük. A gyermekekre szakképzett edzők, pedagógusok, tapasztalattal rendelkező felnőttek felügyelnek.
Gyülekező : 8:00-09:00
Távozás: 16:00-16:30
Korcsoportok :7-16 eves korig

A gyermekek részére tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk.
Nagyobb adag biztosítása felár mellett. Igyekszünk minden egyedi igényt kielégíteni.

A sporttáborokhoz a sporteszközöket (labdákat, floorball ütőket, tollas ütőket, görkorcsolyákat védőkkel, korcsolyák stb.) mi biztosítjuk, de lehetőség van saját korcsolya és görkorcsolya használatára is, hiszen a tábor ideje alatt csoportonként egy öltözőt biztosítunk, ahol a behozott ruhákat, korcsolyákat lehet hagyni a tábor végéig.

ice center korcsolyapálya sportpálya

Szükséges és ezért kérjük még, hogy a gyermekek hozzanak magukkal esőkabátot, váltó pólót, meleg ruházatot a korcsolyázáshoz illetve rossz idő esetére. E mellett kérjük még, hogy az Aquaworld látogatás napján a gyerekeknek fürdőruhát, fürdőpapucsot, törölközőt biztosítani szíveskedjenek! A ruhákat, eszközöket, tárgyakat lehetőség szerint lássák el a gyermek jelével vagy nevével, hogy ő maga is könnyen megtalálja!

aquaworld kupola

A turnusok maximális létszáma 20 fő, ezért kérjük, a jelentkezési lapot hogy minél hamarabb jutassa el részünkre. Testvér-vagy több hét befizetése esetén 20% kedvezmény! (Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe) Fizetési és jelentkezési határidő: Az aktuális turnus előtt 1 héttel. További kérdés esetén forduljanak bizalommal Gágyor Évához és Garas Krisztinához.


Szeretettel várunk minden gyermeket!Szeretettel várunk minden gyermeket! (Kérjük, vegyék figyelembe, hogy karbantartási szünet 2012. júniusában lesz, mely időszak alatt jeget biztosítani nem tudunk.)Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.