MUDITA buddhista gyerektábor

buddhista fa
buddha szobor

Elhelyezés
: a Maitreya Házban (1112 Budapest, Susulyka u. 240.)
Mindenkinek saját hálózsákot szükséges hozni.
Akinek van sátra, sátorban is aludhat a Ház udvarán.

Részvételi díj: 25 000,- Ft

Étkezés: napi ötszöri vegetáriánus étrend

Korosztály: 8-14 év

Jelentkezni 2014. június 30-ig a szervezo@buddhizmus.hu e-mail címen lehet, illetve várjuk kérdéseiket és érdeklődésüket.

Kedves Szülők !

Táborunkba buddhista és a buddhizmus iránt érdeklődő szülők 8-14 éves korú gyermekeit várjuk.
Nálunk tiszta forrásból, hazánk legrégebben működő buddhista egyházának, az Arya Maitreya Mandala gyémántúthoz tartozó rendjének szervezésében kreatív és játékos módon ismerkedhetnek meg a gyerekek a tanításokkal, meditációkkal, gyermekjógával
A tábort buddhista pedagógusok és rendtagok vezetik.

Kedves Gyerekek !

Hallottatok már valahol a buddhizmusról? Tibetről ? A Dalai Lámáról ? Kik a buddhisták és hogyan élnek ? Mi a meditáció ?
Gyertek, ismerkedjetek meg velünk.

Egyhetes táborunkban az Arya Maitreya Mandala buddhista egyházközösség kamaraerdei oktatóközpontjában, kertjében és templomában megnyitjuk előttetek a tibeti buddhizmus kapuját.

Spirituális utazásra hívunk, ahol az iránytűnk a buddhista felfogású öt elem lesz ( föld, víz, tűz, levegő és tér elemek)
Hétköznapi szinten ismerjük őket, de sokkal több titkot hordoznak, mint hinnénk.
Kirándulásokon, játékokon, meditációs módszereken , és kreatív és kézműves foglalkozásokon keresztül kerülünk mélyebb kapcsolatba velük.
Programunk csúcspontján egy tibeti ünnepi szertartás keretében mutathatjátok meg szüleiteknek a hét során készített tárgyakat és a megismert szimbólumokat, meditációkat.

Táborunkból olyan különleges útravalóval tértek haza, mely erősíti az önismereteteket, önbizalmatokat és veletek marad a hétköznapi életetekben is.
Szeretnénk, hogy az együtt megvalósított tevékenységek eredményeként egy egymást erősítő, elfogadó közösséggé alakuljunk, ezért választottuk a Mudita nevet: osztozás egymás örömében.Üdvözlettel,
--
Horváth Diána Szubhá
programszervező, könyvtáros

Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.