ANGOL ANYANYELVŰ TÁBOR MAGYARORSZÁGON - KÜLFÖLD ITTHON


Egy, két vagy három hétre küldené gyerekét külföldre angolt tanulni? 2016 nyarán nem kell utazással, vízumokkal és külföldi árakkal bíbelődni! Táborainkban röpke két hét alatt a fiatalok annyit beszélnek angolul, mintha heti 7-8 angolórájuk lett volna egész évben, iskolai teljesítményük javul, magabiztosan használják az angolt, kommunikációt kezdeményeznek.
angol tábor angol falu

Angol, amerikai, ausztrál, ír, kanadai képzett tanárok, animátorok vezetésével és külföldi gyerekek részvételével sokszínű, multikulturális környezet, különleges élmények és programok várnak nálunk a gyerekekre! A foglalkozások során a fiatalok egész nap angolul beszélnek, projektszerűen csoportokban feladatokat végeznek, sportolnak, játszanak, szórakozva fejlesztik idegen nyelvi készségeiket. Biztonságos és színvonalas környezetben, 24 órás felügyelettel, minőségi szállást és étkezést garantálunk táborainkban.Az állandó választható programok közül itt van egy kis ízelítő:

kézműves alkotó sátor, just dance!, reggeli ébresztő twister, amerikai és európai foci, rugby, tollas, krikett, röplabda, kosárlabda, kreatív írás műhely, vita workshop, sorverseny, horgászat, medence, óriás jenga, jacuzzi, szauna, fogd el a zászlót, videó forgatás, lovaglás, lovas kocsizás a faluban és az erdőben, kickball, frisbee, nyelvi játékok, nyelvtörők, karaoke és sok egyéb játék, mint a dixit, monopoly, kártyák, life.

  angolfalu

Ezeken a programokon kívül csoportos programokat is szerveztünk, amin a részvétel nem kötelező, de annyira izgalmasak, hogy nem lehet majd őket kihagyni, minden napra jut meglepetés!

Tehetségek tábora
– mindenkinek megadatik a lehetőség, hogy tehetségét bemutassa a többi táborlakónak. A tábor tanárai segítséget nyújtanak a produkciók gyakorlásában és az esti fellépésen mindenki elkápráztatja a nagyérdeműt. Erről biztos, hogy lesz filmfelvétel is.

Tábortűz és pillecukor sütés – Együtt készítjük el a hatalmas tábortüzet, szellemtörténeteket mesélünk, filmet nézünk vetítővásznon a csillagok alatt, dalokat tanulunk és kipróbáljuk az igazi amerikai pillecukrot.

Kincskereső túra Pécs belvárosában
– A gyerekek az idővel versenyezve, a külföldi résztvevőkkel együtt, különböző feladatok megoldásának segítségével fedezik fel Pécs nevezetességeit. Ezen a délutánon lehetőségük lesz egy kis vásárlásra is.

Lovaglás – Futószáron és terepen, az igények függvényében megszervezzük, mindig külföldi kísérettel.

lovaglás

Korosztály: 8-13, 14-18 évesek

Turnusok:

Két hét:
•         július 3-július 17.
•         július 17-július 31.
•         július 31-aug. 14.
•         aug. 14-aug. 28.
 
Egy hét:
•         július 3-10.
•         július 17-24.
•         július 31-aug. 7.
•         aug. 14-21.

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 7 nap 7 éjszaka szállás, teljes ellátás napi hatszori étkezéssel, tízórai, uzsonna és éjszakai nasi, 24 órás felügyelet, angol anyanyelvű tanárok és animátorok, egész napi változatos programok. A részvételi díj nem tartalmazza az opcionális angolórákat, édesség és üdítőfogyasztást, a tábor helyszínére való utazást.

A tábor helyszíne
a bükkösdi Ökopark, 7682 Bükkösd, Külterület hrsz. 066/2  (Hársfa utca vége)
 
Teljes ár: 1 hét: 169.000 Ft, 2 hét: 338.000 Ft. Kedvezmények: 2 hétre foglal: -5%, Együtt jelentkezik: -2,5%, Február 14-ig 50% befizetésével jelentkezik: -5%

Foglalj most és pontosítsd a dátumot 2016. március 15-ig

Még nem késő!

2017-ben is hirdesse saját nyári táborát ezen az oldalon
kattintson ide a részletekhez
 Nyári Tábor
Oldaltérkép
Honlapkészítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.